DINER


 table d'hôte priced according to the dish

(appetizer, entree, dessert and coffee)



APPETIZERS



PLATE FROM THE GARDEN   10

Plate showcasing local farmers



SOUP   10

Of the day



SALMON GRAVLAX 16 (+6TH)

with apple salad and mustard 



CHEF'S APPETIZER  14  ((+4TH)

Changing according to the Chef's inspiration

   


OYSTERS TARTARE   6 for 17  and 12 for 28

Ginger & Honey Infusion 


DUCK DRY MEAT CARPACIO   16 (+6th)

With pickled cabbage, beet coulis and parsnip purée


OYSTERS   6 for 17    or    12 for 28

Ginger and honey infusion

            

ENTREES



CATCH OF THE DAY   36 (th 51)

Changes according to availability  



THE BUTCHER'S CUT   36 (th 51)

Changes according to inspiration of the chef   



PIZZA BELLE PLAGE   26 (th 41) 

Tomato sauce, sausage trio, local mozzarella et marinated oyster mushrooms 



SIRLOIN 78 (th 108 for 2 people) 

With 2 sauces, vegetables and fingerlings potatos (plate for 2)



CHOW MEIN  32 (th 47)  with pork or shrimps + 6 

Asian home made sauce 

  


RIZOTTO  40 (th 56)

Mushrooms and shrimps 



LAMB SHANK  32 (th 47)

Migneron Polenta and drippings  



FOR KIDS

Pizza (9)

Pasta with butter (7)

  


DESSERTS



MATCHA MOUSSE  12

and fermented blueberries 



RUBY WAFFLE  12

with rasberry sauce and thyme 

 

Nous sommes fiers de travailler avec des artisans de la région qui permettent à nos assiettes d’être uniques. Merci à : A Chacun son pain, Café Charlevoix, Fromagerie StFidèle, La famille Migneron, La ferme Basque, Laiterie Charlevoix, Les jardins Echo Logique, Les viande bio de Charlevoix, Menaud, Micro-Brasserie Charlevoix et Saveur nature.