LUNCH


 table d'hôte priced according to the dish

(appetizer, entree, dessert and coffee)



APPETIZERS



PLATE FROM THE GARDEN   10

Plate showcasing local farmers



SOUP   10

changing according to the available veggies



ANTIPASTO  10 

Local sausage, olives and tartufata


            

ENTREES



LOBSTER ROLL  21 (th +3)

with homemade mayonnaise, grilled corn and french fries 



POUTINE & WINGS  18 

Gabrielle Potatoes, local cheese, BBQ Gravy, Scallions and chicken wings  



PIZZA BELLE PLAGE   18  

Tomato sauce, sausage duo, local mozzarella et marinated oyster mushrooms 



MIGNERON GRILLED CHEESE 16 

Le Pieux Sausage and La Coppa, Migneron Cheese and rocket.  Served with fries



Le BURGER  18 

Vegetarian "meat" with candied oignons, pickled cabbage, Cheddar and Homemade Mayonnaise.  Served with fries

DESSERTS



THE BLACK CHOCOLATE   10

Speculoos and minth 



THE WHITE CHOCOLATE 10

Black garlic and lady finger cookie

 

Nous sommes fiers de travailler avec des artisans de la région qui permettent à nos assiettes d’être uniques. Merci à : A Chacun son pain, Café Charlevoix, Fromagerie StFidèle, La famille Migneron, La ferme Basque, Laiterie Charlevoix, Les jardins Echo Logique, Les viande bio de Charlevoix, Menaud, Micro-Brasserie Charlevoix et Saveur nature.