LUNCH


 table d'hôte priced according to the dish

(appetizer, entree, dessert and coffee)



APPETIZERS



PLATE FROM THE GARDEN   10

Plate showcasing local farmers



SOUP   10

changing according to the available veggies

            

ENTREES



POUTINE & WINGS  18 

Gabrielle potatoes, local cheese, BBQ gravy, scallions and chicken wings  



PIZZA BELLE PLAGE   18  

Tomato sauce, local sausage duo, local mozzarella et marinated oyster mushrooms 



PULLED PORK BURGER BBQ  18 

Cheddar cheese and spicy cabbage. Served with fries



SALMON BURGER  18

Caper and dill mayo, cheddar cheese and pickled cabbage. Served with fries



VEGGIE BURGER  18 

Vegetarian "meat" with candied oignons, pickled cabbage, cheddar and Homemade Mayonnaise (caper & dill).  Served with fries

DESSERTS

Dessert of the day  8



 

Nous sommes fiers de travailler avec des artisans de la région qui permettent à nos assiettes d’être uniques. Merci à : A Chacun son pain, Café Charlevoix, Fromagerie StFidèle, La famille Migneron, La ferme Basque, Laiterie Charlevoix, Les jardins Echo Logique, Les viande bio de Charlevoix, Menaud, Micro-Brasserie Charlevoix et Saveur nature.