DINER


En table d'hôte (starter, entrée, dessert and coffee)  42


Do not forget to make a reservation for a table on the terrasse...


Starters


La Salade : Aragula and Baba Ganoush with Marinated and

Fermented Vegetables 10


Le Potage : According to the Harvest of Local Gardens  10


Octopus : En salade with Cherry Tomatoes, Olives, Black Garlic, Grilled Peppers

and Tomato coulis  18 (+8 en table d’hôte)


  Atlantic Salmon Gravlax : Menaud Gin, Ponzu Yogurt, Salmon caviar

and Fermented Vegetables 16 (+6 en table d'hôte)


Duck Carpaccio and Beets with Pesto, Walnut oil,

Aragula  16 (+6 en table d’hôte)

Entrées


Catch of the Day : Striped Bass, Small Vegetables, Virgin Sauce

and Parsnip purée  32 (+4 en table d’hôte)


Beef Scoter : Served with Gabrielle Potatoes, Small Vegetables and Chimichuri Sauce   30


Belle Plage Pizza :Homemade Tomato Sauce,  three Different Sausage,

Local Cheese and Marinated Oyster Mushrooms  20


Linguine and Mussels : with Seafood chaudrée Style Sauce   30


Scallops Risotto : Small vegetables and Mullet Caviar  35 (+7 en table d’hôte)


Black Budding Raviloli  : Mascarpone and Mushroom Cream Sauce   30


For children :  Pizza (9) or Cod (10)

  


Homemade Desserts


Brownie : Black Chocolate Fondant and Custard Gel   10


Tiramisu : café météorite de Charlevoix and  Amaretto Avril 10


Shortcake : Candided Straberries and Basil Diplomate Cream 10

 

We proudly work with artisans from our region that allow our plates to be unique.  Thanks to : A Chacun son pain, Café Charlevoix, Fromagerie St.Fidèle, La famille Migneron, La ferme Basque, Laiterie Charlevoix, Les jardins Echo Logique, Les viande bio de Charlevoix, Menaud, Micro-Brasserie Charlevoix and Saveur nature.